0520-525801
MotorClothes® Och Varumärkesprodukter

MotorClothes® Och Varumärkesprodukter

VI SÄLJER MC-STÄLL OCH ANNAN UTRUSTNING FÖR FÖRARE OCH PASSAGERARE VI VET VAD SOM FUNKAR. BÅDE UTE PÅ VÄGARNA OCH PÅ T-SHIRTAR. VI TILLVERKAR ALLT MED SAMMA OMSORG OM KVALITETEN. EN OMSORG SOM FÖRVANDLAR EN SKINNPAJ TILL ARVEGODS. FRÅN PRAKTISK UTRUSTNING SOM REGNKLÄDER OCH HJÄLMAR TILL MEKANIKERSKJORTOR, MODERNA MC-JACKOR OCH PLAGG SOM VISAR ATT DU ÄR HARLEY TROGEN, ÄVEN NÄR DU HAR KLIVIT AV MC:N. DU HITTAR VAD DU SÖKER HOS NÄRMASTE HARLEY-DAVIDSON®-ÅTERFÖRSÄLJARE. TITTA IN OCH KÄNN DOFTEN AV LÄDER. KOLLA VAD SOM ÄR RÄTT FÖR DIG.


FXRG® KOLLEKTIONEN

NÄR DU BEHÖVER FÖRARUTRUSTNING MED ULTRAHÖG PRESTANDA, DÅ ÄR FXRG®-KOLLEKTIONEN NÅGOT FÖR DIG. VÅRA 115 ÅRS MC-ERFARENHET KOMBINERAS MED VÄL BEPRÖVAD DESIGN OCH DET SENAST I FRÅGA OM TEKNOLOGI. RESULTATET ÄR DETTA UTRUSTNINGSSORTIMENT SOM DU KAN LITA PÅ I ALLA VÄDER. DET ÄR AVSETT ATT GE DIG DEN KOMFORT DU BEHÖVER FÖR ATT KUNNA KÖRA LÄNGRE, OAVSETT VILKA FÖRHÅLLANDEN SOM RÅDER. LÅT INTE UNDERMÅLIG UTRUSTNING SÄTTA GRÄNSER FÖR DIN KAPACITET. VÄLJ GREJER SOM HÅLLER I LÄNGDEN.

VIEW BROCHURE

GENUINE MOTORCLOTHES® KOLLEKTIONEN

MC-UTRUSTNING FRÅN HARLEY-DAVIDSON® SOM DU KÄNNER IGEN DIREKT. KLASSISK, DJÄRV OCH STARK. MC-JACKOR TILLVERKADE I DE MEST HÅLLBARA MATERIAL FÖR ATT SE TILL ATT VÄDER OCH VIND INTE SÄTTER KÄPPAR I HJULET. UTRUSTNING SOM TÅL HÅRDA TAG. ALLT DU BEHÖVER, FRÅN HJÄLMAR OCH REGNKLÄDER TILL T-SHIRTAR OCH KEPSAR. VI HAR INTE SPARAT PÅ KRUTET: MYCKET SVART OCH ORANGE, SÅ ATT DU KAN VISA HELA VÄRLDEN ATT DU HAR HJÄRTAT PÅ RÄTTA STÄLLET! VI ÄR STOLTA ÖVER DET VI GÖR.

VIEW BROCHURE

1903 KOLLEKTIONEN

1903-KOLLEKTIONEN HAR SITT URSPRUNG I VÅRT PASSIONERADE FÖRHÅLLANDE TILL DET TVÅHJULIGA FORDON SOM SÅG DAGENS LJUS FÖR 115 ÅR SEDAN. VINTAGEINSPIRERADE HARLEY-DAVIDSON-MOTIV SOM SPEGLAR VÅR LÅNGA HISTORIA SOM MC-TILLVERKARE. HANDSYDDA DETALJER. EXKLUSIVA, HÖGKLASSIGA MATERIAL. RÖTTERNA ÄR DJUPA OCH GÅR HELA VÄGEN TILLBAKA TILL BÖRJAN, MEN FUNKTION OCH STIL ÄR TIDLÖSA FENOMEN. TVÄTTÄKTA ORIGINAL. FÖR ALLA SOM BRINNER FÖR MC-HISTORIEN.

VIEW BROCHURE

GARAGE KOLLEKTIONEN

GARAGE-KOLLEKTIONEN ÄR OKOMPLICERAD OCH UTAN KRUSIDULLER. AVSKALAD, ROBUST OCH OFÖRVANSKAD. DET ÄR PRECIS SOM DET SKA VARA DÅ DEN ÄR INSPIRERAD AV ARBETSKLÄDER. OCH VI TALAR OM ARBETE SOM UTFÖRS AV MÄNNISKOR MED SKIT UNDER NAGLARNA OCH SKIFTNYCKEL I HAND. VI HAR ALLT FRÅN SKINNPAJAR OCH STÖVLAR TILL SKJORTOR, JACKOR OCH KEPSAR.

VIEW BROCHURE

H-D® MOTO KOLLEKTIONEN

VI DROG LITE EXTRA PÅ DEN MODERNA GASEN NÄR VI DESIGNADE H-D® MOTO-KOLLEKTIONEN. SUBTILA DETALJER. RENA LINJER. KOLLEKTIONEN ÄR DESIGNAD FÖR RÖRLIGHET OCH FÖRARKOMFORT, MEN OCKSÅ FÖR ATT DU SKA HÅLLA STILEN NÄR DU HAR KLIVIT AV HOJEN. PLAGGEN ÄR SKURNA EFTER KROPPEN MED SLIMMADE LINJER OCH INTE MYCKET EXTRA TYG SOM FLADDRAR I VINDEN. EN KOMMANDE KLASSIKER. FÖR DIG SOM GILLAR ATT LIGGA I FRAMKANT.

VIEW BROCHURE