0520-525801
Försäkring

Försäkring

För motorcyklister är en bra försäkring av yttersta vikt för att skydda både sig själv och sin investering. En specialanpassad försäkring som tar hänsyn till Harley-Davidsons unika egenskaper och värde är därför avgörande.

En mc-försäkring för Harley-Davidson erbjuder vanligtvis ett brett spektrum av täckning för att passa ägarens behov. Det kan inkludera skydd för skador på motorcykeln till följd av olyckor, stöld, brand eller vandalism. Dessutom kan försäkringen omfatta ansvarsförsäkring för att täcka kostnader om du skulle vara inblandad i en olycka där du är ansvarig för skador på annans egendom eller personskador.

När det gäller att välja rätt mc-försäkring för din Harley-Davidson är det viktigt att överväga faktorer som täckningsomfång, premiekostnader och eventuella tilläggstjänster som kan ingå, som exempelvis assistans vid vägkanten eller skydd för specialutrustning.

Det rekommenderas också att jämföra priser och villkor från olika försäkringsbolag för att hitta den bästa och mest prisvärda lösningen för din specifika situation.

Harley-Davidson Insurance samarbetar med Svedea och är specialiserat på Harley-Davidson som sätter dina behov först. 

Läs mer om Harley-Davidson Insurance