0520-525801
Harley Owners Group®

Harley Owners Group®

Mer än en miljon medlemmar världen över! H.O.G.® (Harley Owners Group®) är världens största märkessponsrade mc-entusiastorganisation.

Men H.O.G. är mycket mer är än bara en mc-organisation: det är en miljon människor över hela världen som förenas av en och samma passion, nämligen att göra Harley-Davidson®-drömmen till en livsstil.

Medlemmarna i föreningen åtnjuter en rad tjänster och förmåner, inklusive magasinet HOG (4 nr/år), medlemskap i lokal H.O.G.-förening, Touring-handboken, evenemang och mc-träffar, H.O.G Assist vägassistans och bärgning, rabatter på en mängd varor och tjänster och mycket, mycket annat.

LÄS MER OM H.O.G.


Att gå med i Harley Owners Group (H.O.G.) öppnar dörren till en värld av gemenskap, äventyr och förmåner för alla Harley-Davidson-ägare. Som medlem får du tillgång till ett nätverk av likasinnade ryttare som delar din passion och entusiasm för varumärket.

H.O.G. erbjuder regelbundna organiserade körningar och evenemang, vilket ger dig möjligheten att utforska nya platser och träffa nya vänner längs vägen. Dessutom får du exklusiva rabatter på Harley-Davidson-produkter och evenemang, vilket gör ditt medlemskap ekonomiskt fördelaktigt.

Utöver detta ger H.O.G. dig tillgång till utbildningsresurser och verktyg för att förbättra din körning och säkerhet. Och om du någonsin behöver stöd eller assistans, finns gemenskapen där för att hjälpa till.

Gå med i H.O.G. för att ta din Harley-upplevelse till nästa nivå och vara en del av en livsstil som är unik för Harley-Davidson-gemenskapen.

INTERNATIONELLT MEDLEMSKAP


H.O.G. Trollhättan Chapter

Vårt lokala Harley Owners Group (H.O.G.) Chapter är hjärtat av gemenskapen för alla Harley-Davidson-entusiaster i Trollhättan och dess omgivningar. Medlemmarna i vårt H.O.G. Chapter delar en passion för motorcyklar, äventyr och den unika kulturen som följer med att äga en Harley-Davidson.

H.O.G. Trollhättan arrangerar regelbundna träffar, körningar och evenemang för att ge våra medlemmar möjlighet att träffas, dela erfarenheter och skapa minnen tillsammans. Oavsett om det är en gemensam körning längs slingrande vägar, en picknick i det gröna eller en workshop om underhåll och säkerhet, finns det alltid något spännande på gång hos vårt H.O.G. Chapter.

H.O.G. TROLLHÄTTAN CHAPTER