0520-525801
Om oss

Om oss

Vi är stolta över att vara en del av det ikoniska Harley-Davidson-varumärket och att kunna erbjuda det bästa inom motorcyklar, kläder och tillbehör till alla entusiaster som delar vårt intresse.

Kliv in i vårt showroom och upplev känslan av äkta amerikansk kraft och passion. Från våra imponerande motorcyklar till våra exklusiva klädkollektioner, varje detalj är noggrant utvald för att erbjuda dig en upplevelse av överlägsen kvalitet och stil.

Vårt team av passionerade och kunniga medarbetare finns här för att guida dig genom vårt sortiment och hjälpa dig att hitta det perfekta valet för din livsstil och dina behov. Oavsett om du är en erfaren motorcyklist eller nybörjare, är vi här för att stödja dig på din resa.


Vårt sortiment av kläder och tillbehör är designat för att ge dig både stil och funktion när du ger dig ut på vägarna. Från hjälmar och handskar till unika Harley-Davidson-kläder och accessoarer, vi har allt du behöver för att ge din körning den rätta känslan.

Ta del av gemenskapen och kulturen som följer med att äga en Harley-Davidson. Vår butik är inte bara en plats att handla, det är en destination för likasinnade individer att dela sina passioner och skapa minnen som varar livet ut.

Vi ser fram emot att välkomna dig till Harley-Davidson Trollhättan och att vara din partner på vägen till spännande äventyr och oförglömliga upplevelser.