0520-525801
Anpassning – en stolt tradition

Anpassning – en stolt tradition

– Motorcyklar har alltid haft något dramatiskt över sig. De passar inte alla och kommer aldrig att göra det. Det är en produkt som människor kan använda för att på olika extrema sätt ge uttryck för den egna personligheten. – Willie G. Davidson

Den anpassningsvåg som vi upplever för närvarande såg dagens ljus under andra världskriget. Harley-Davidson®satte trenden genom att anpassa ett antal av sina motorcyklar för den amerikanska försvarsmaktens behov. Efter kriget och i takt med att folk fick mer pengar att röra sig med blev motorcyklar alltmer populära och förarna började använda sina hojar för att uttrycka den egna personligheten och skilja ut sig från mängden.

På Harley-Davidson fortsätter vi att uppmuntra denna passion än idag genom att tillhandahålla ett omfattande utbud av delar och tillbehör. Perfekta som inspirationskällor!

Skräddarsy din H-D med hjälp av Harley-Davidson Bike Builder.

Om du planerar att beställa en ny motorcykel eller bara vill se hur tillbehör hade sett ut på din cykel kan du använda Bike Builder för att välja olika tillbehör och se skillnaden i realtid.


Bike Builder

Få din motorcykel att passa dina behov

Välj dina tillbehör helt själv, allt från värmehandtag och väskor till avgassystem och slip-ons. Harley-Davidson erbjuder ett stort utbud av tillbehör till din motorcykel. Täck dina behov och gör din hoj personlig.

Är du osäker på monteringen eller bara inte har tid? Boka montering hos vår verkstad. Om du vill veta vad som passar just din motorcykel kan du alltid fråga vår kunniga personal.

BLÄDDRA BLAND TILLBEHÖR

Kontakta verkstad

kontakta oss