0520-525801

2022 Low Rider™ El Diablo

"Det Sitter I Detaljerna"

2022 Low Rider El Diablo är ett modernt uttryck av 1983 års ikoniska Harley-Davidson FXRT samt en symbol för custom-rörelsen den födde och som lever än i dag. Den förkroppsligar alternativkulturen i 80-talets Kalifornien, i modern tappning som innefattar noggrant utformad speciallackering och högkvalitativt ljud från Rockford Fosgate, med unika serienummer.

Visa Motorcykeln

Milwaukee-Eight™ 117 V-twin

Höjer ribban för vridmoment och cylindervolym med en fabriksmonterad drivlina. Precisionskylning med olja/luft. 168 Nm vridmoment vid 3 500 vpm. Finjusterat Heavy Breather-luftintag och avgassystem med högt flöde maximerar motorprestandan – du känner kicken varje gång du gasar.

Harley-Davidson® Audio Powered by Rockford Fosgate™

En högpresterande motorcykel förtjänar bra ljud. Low Rider El Diablos fabriksmonterade anläggning låter fantastiskt och passar perfekt i kåpan. En kraftfull, intelligent förstärkare med DSP (Digital Signal Processing), konstruerad för att leverera i den krävande motorcykelmiljön. Ansluter till en mobil enhet via Bluetooth för att spela upp lagrat eller streamat ljud via ett par inbyggda tvåvägshögtalare.

Lackering Och Grafik

01

Lackering

Detta klarröda färgschema, som har valts ut för att skapa en unik motorcykel, appliceras för hand av experter inom sitt skrå.

02

Ränder

Som en blinkning till 1983 års Harley-Davidson FXRT Sport Glide tonar ränder ut kring panelformer för att skapa djup. Ränder i Pale Gold målas för hand i El Diablo Bright Red-panelerna.  

03

Grafik

Grafiktemat på El Diablo inkluderar specialdesignad Harley-Davidson-text med ”djävulshorn”, en El Diablo-infällning i mittkonsolen med ett individuellt nummer (1 till 1500) samt Icons-grafik på bakskärmen.

Nous Contacter

Krävs
Krävs
Krävs
Krävs
Krävs
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.